1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»

  • Презентація словацько-українського освітнього проєкту, який буде реалізовуватись на базі КЗ «Ужгородська публічна бібліотека» та КЗ «Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва».


З нагоди ювілею в міській бібліотеці звучали «Струни Кобзаревого серця»

   У центральній міський бібліотеці триває виставка книжок, присвячених творчості Кобзаря «Століття цього ім'я не зітруть».
   30 січня в закладі відбувся урочистий захід, приурочений Року відзначення 200 ювілею Шевченка. Супроводжувався він літературно – музичною композицією з віршами та піснями  на слова великого Кобзаря.

   У виконанні колективів міського центру дозвілля-будинку культури – народної студії поезії «Чарівне слово»(Кер.Н.Дубініна)  та народного тріо бандуристок «Чарівні струни Карпат»(Кер.М.Шиян) – натхненно і невимушено у читацькій залі прозвучали безсмертні твори і напрацювання поета. Цим виконавці донесли настрій та велич творчості Шевченка всім, хто був присутній у залі.
   Даніела Якобчук, Ангеліна Трушевська, Йосип Ходанич, Любов Гевкан, Мирослава Коштура та  Маріана Сіка – ці молоді люди вдало передали манеру виконання поезії Тараса Шевченка.
На часі ілюстрована виставка триває і кожен прихильник творчості Кобзаря все ще має можливість на власні очі побачити те, чого передати словами не можна.

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі