1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»

  • Презентація словацько-українського освітнього проєкту, який буде реалізовуватись на базі КЗ «Ужгородська публічна бібліотека» та КЗ «Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва».


Робота бібліотек Ужгородської МЦБС щодо надання інноваційних бібліотечних послуг та робота з неформальними молодіжними об'єднаннями

     7 листопада Ужгородська міська бібліотека приймала гостей з усієї України.  
     Завдяки програмі «Бібліоміст»  у нашу область було організовано стаді - візит бібліотекарів з інших регіонів України для обміну  досвідом роботи.
     Наша бібліотека, в свою чергу, дуже ретельно готувалась до цього візиту, привітно зустріли гостей, підготували презентацію, поділились досвідом співпраці з неформальними молодіжними об'єднаннями та новими інноваційними послугами, які надає бібліотека.

Відкрила захід директор Ужгородської ЦБС Ганна Василівна Бандурка та регіональний представник програми «Бібліоміст» в Закарпатській області Андрій Вишняк.
     Заступник Ужгородського міського голови Володимир Юрійович Фленько сказав багато приємних слів про бібліотеку, привітав гостей та побажав їм гарно провести час у нашому чудовому місті. А Надія Підгородська (викладач вокалу у музичному училищі ім. Д.Задора та власниця найкращого мецо-сопрано в нашому місті) також висловила слова вдячності бібліотеці та її працівникам за тісну співпрацю з училищем  та заспівала пісню „AVE MARIA”.
     Про історію міста Ужгорода із задоволенням розповів доктор історичних наук, професор Ужгородського національного університету, письменник, журналіст, член Національної спілки письменників України Сергій Дмитрович Федака, який є постійним користувачем бібліотеки та приймає участь майже у всіх літературних вечорах.
     Ірина Іванівна Власик розповіла про історію нашої бібліотеки від самого її заснування і до сьогодення, адже вона є однією із найстаріших бібліотек міста Ужгорода.
     Ужгородська центральна міська бібліотека тісно співпрацює з Центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. Директор центру Іван Іванович Фленько поділився з присутніми досвідом співпраці з бібліотекою і висловив щиру вдячність працівникам.
     Голова фотоклубу «Ракурс» Юрій Ломакін також подякував працівникам бібліотеки за співпрацю та розповів про активну діяльність фотоклубу в бібліотеці.
     На сьогодні наша бібліотека оновлюється, стає сучасною. Завдяки вільному доступу до Інтернет впроваджуємо нові унікальні послуги, вивчаємо потреби користувачів і намагаємось допомогти у вирішені будь-яких проблем.

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі