1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»

  • Презентація словацько-українського освітнього проєкту, який буде реалізовуватись на базі КЗ «Ужгородська публічна бібліотека» та КЗ «Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва».


«Під знаком Купідона»

altЯк розважалася молодь напередодні Дня святого Валентина у міській бібліотеці.
До Дня святого Валентина в Ужгородській міській бібліотеці пройшов соціально – розважальний захід.
Саме, 14 лютого , ми звертаємося до теми кохання, бо це надзвичайних день – День святого Валентина, Всесвітній день закоханих. Про любов у різних її проявах, а також екскурс в історію свята і про найдавнішу «валентинку» розповіли ведучі Баран Світлана та Гузак Андріана. 
Свято відкрив представник від влади – начальник управління у справах культури, спорту,сім'ї та молоді Бобров Євген Володимирович, який привітав усіх з таким прекрасним святом і побажав, щоб кожен знайшов свою половинку.
Молодь, яка завітала на захід виявилася обізнаною в історії цього свята, і доповнювала розповідь ведучих, а також переглянули відео про святого Валентина. Але яке б було свято, без конкурсів. А їх на заході було чимало. Молоді дівчата і хлопці змогли показати свої здібності на уважність, де за декілька секунд розглянувши обрану дівчину, вони мали із зав’язаними очима відгадати деякі деталі зовнішності дівчини. А також для дівчат хлопці співали так звані «серенади» - караоке, яке згодом підхоплював зал. Захід настільки захопив учасників, що один з учасників Береній Руслан написав і зачитав свій власний реп. 

 

altПро здорове та безпечне кохання, а саме про контрацепцію та методи захисту розповіла провідний спеціаліст Ужгородського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Бабкіна Анжела Олексіївна.
З музичними привітаннями виступили солісти Ужгородського державного музичного училища ім.Д.Задора - Стойко Ванесса, Волос Іванна, та вокальна студія «Solo mio» СЦД «Ювентус» (кер.Бабець Т.М.) - Юзьків Сергій та Фабіан Софія.
Протягом заходу були заохочувальні призи, а також за гучними оплесками присутніх був обраний найактивніший учасник усіх конкурсів, який отримав «Грамоту переможця» за найбільшу активність, обізнаність та креативність.
А також, у бібліотеці стартувала акція «Зізнайся бібліотеці в Коханні», де всі охочі можуть на «валентинках» висловити свої почуття і зробити фото в «Зоні Кохання».Отже, заходьте і зробіть фото на згадку.alt

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі