1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»


"Рожеве дерево - японська сакура"

altНаприкінці квітня Ужгород перетворюється на справжній райський сад, адже починає цвісти екзотична японська вишня –сакура. Під час цвітіння сакури в Ужгороді відбувається музично-творчий фестиваль «Сакура Фест». Ужгородська центральна міська бібліотека  в рамках цього фестивалю теж  прийняла участь. 

Сьогодні,28 квітня у літературно - музичній вітальні клубу «Гармонія» відбувся відеоперегляд під назвою «Рожеве дерево – японська сакура».alt

Працівник читального залу Андріана Гузак розповіла присутнім про це рожеве диво-дерево. Під час розповіді ознайомила з легендами  та історичними  фактами звідки саме потрапила до нас сакура, а також коли припадає цвітіння. Підготували підбірку сюжетів місцевих і всеукраїнських змі, які висвітлювали  ці події, а також підбірку гумористичних фотографій, опублікованих у соціальних мережах.

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі