1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»


Презентація третьої книги Михайла Темнова "Сады хаоса"

84(4УКР-4ЗАК)Темнов М.Ю.
Т 32       Темнов М.Ю. Сады Хаоса: Книга третья «Формула паденья»: фантастический роман. – Ужгород: Полиграфцентр «Лира», 2011.– 456 с.   

                                
В третій книзі закарпатський письменник-фантаст Михайло Темнов завершує трилогію «Сады Хаоса». В романі він, як і у попередніх двох ккнигах продовжує вивчати закономірності і наслідки розвитку технократичної цивілізації.
В острій динаміці, разом з героями роману, читачі осмислять трагічну історію «древнего Фаєтона». Стануть свідками битви легіонів Великої Марсіанської Імперії в ущелині Померлих Надій і штурму воїнами-жерцями Темних світів храму Ши Тай. Дізнаються про нові пригоди короля Атреса Торра на Марсі, його гладіаторських поєдинках, заговорі марсіанських жерців. Також читачі наблюдатимуть за загибеллю Фаетона, космічними війнами і народженням нового світу.
В романі тісно переплітаються наукова фантастика, фентезі, казка і детектив.

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі