1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»


Сергій Степа "Три повісті і Площа".

   Сергій Степа як письменник заявив про себе десь у вісімдесятих. Він увійшов у літературу як до Храму Мистецтв: з надією і щиро. Його прихід був зауважений багатьма. Оригінальність текстів полягала у надзвичайній простоті викладу, своєрідність стилю - у дивній лаконічності, можливо, спричиненій фахом автора. Однак, з різних причин Степа на довгий час зник з літературного обрію, з'явившись тільки тепер пропонованою книгою "Три повісті і Площа". Лише справжня висока любов здатна пояснити і оправдати будь-який людський вчинок, - вважає Сергій Степа разом героями з своїх творів, що склали це видання. Неодноразово власні вчинки вони пояснюють, на перший погляд, банально, та загалом переконливо: "Бо кохаю". Боже великий! Скількома авторами, у скількох творах, в яких варіантах повторена ця сакраментальна фраза! Та яка ж бо вона аксіомно вічна! І нема іншого пояснення земному буттю. І не буде.

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі