1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»

  • Презентація словацько-українського освітнього проєкту, який буде реалізовуватись на базі КЗ «Ужгородська публічна бібліотека» та КЗ «Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва».


"Танці в ритмі кохання"

alt  12 лютого  в приміщенні  Ужгородської міської бібліотеки відбувся вечір До Дня Святого Валентина, який   організовано  спільно з БФ «Центр громадських ініціатив»м.Перечин  та Центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.Ведучі вечору  розповіли  присутнім про проект «Майбутнє варто планувати», що фінансується у рамках програми «Здоров’я жінок України».Це п’ятирічна Програма (2011-2016 рр.) Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), яка впроваджується  Інститутом досліджень і тренінгів імені Джона Сноу в партнерстві з Фондом «Здоров’я жінки та планування сім’ї» – українською неурядовою організацією. 

В програмі  було багато цікавих розважальних  конкурсів в яких молодь  проявила свою креативність, а переможці залишились задоволені призами. Гармонійно доповнили  свято кохання  виступи   студентів  Ужгородського коледжу культури і мистецтв : Попюрканич Станіслав, Лакатош Тетяна, Мучичка Ольга, Горбей Віталій (керівник Маріанна Сухолова)
 Про  методи контрацепції та проблеми з якими стикаються  люди репродуктивного віку під час  статевого життя розповіла лікар-гінеколог Онисько Олеся Василівна.
Провідний  спеціаліст центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  Бабкіна Анжела Олексіївна  спеціально розробила  для  присутніх   тест,  щоб  дізнатися наскільки  куріння є шкідливим,  до яких наслідків призводить  та як впливає на репродуктивне  здоров’я  молоді .alt
Основною цікавинкою  свята стало  проведення майстер-класу  «Танці в ритмі кохання» від студентів хореографічного відділу Ужгородського коледжу культури і мистецтв  Сокач Віктора та  Мучички  Ірини.  Бажаючі мали чудову можливість відчути ритм у своєму серці і передати це в танці.
Також для молоді за підтримки БФ «Центр  громадських  ініціатив»( м. Перечин)   ми підготували солодкий стіл, який підсолодив романтичний настрій свята всіх закоханих.

Висловлюємо щиру подяку партнерам нашого заходу: Благодійному фонду «Центру громадських ініціатив» м. Перечин, Ужгородському центру соціальних служб  для сім’ї  дітей та молоді, Ужгородському коледжу культури і мистецтв та студентам Ужгородського торгово-економічного коледжу.

Вітаємо всіх закоханих із Днем Святого Валентина, а тим, хто не закохався, бажаємо обов'язково  знайти свою  єдину половинку.

 

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі