1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»

  • Презентація словацько-українського освітнього проєкту, який буде реалізовуватись на базі КЗ «Ужгородська публічна бібліотека» та КЗ «Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва».


"Захисти себе і майбутнє родини"

altПід таким гаслом пройшла вулична акція в рамках проекту «Майбутнє варто планувати», яку організувала Ужгородська центральна міська бібліотека за підтримки БФ «Центр громадських ініціатив»(м.Перечин). До цієї акції долучилися Ужгородський міський центр соціальних служб для дітей,сім’ї та молоді,
Обласний Центр здоров’я та Всеукраїнська коаліція з репродуктивного здоров’я та планування сім ї.
Працівники бібліотеки в стислій і доступній формі провели бесіди на теми контрацепції,венеричні захворювання та небажана вагітність.
altЩоб краще молодь сприйняла подану інформацію працівники бібліотеки провели чимало цікавих та пізнавальних конкурсів. Усі учасники активно відповідали на квест-завдання. Коментували відповіді фахівці Ужгородського міського центру соціальних служб для дітей,сім’ї та молоді. Але особливою цікавинкою виявився конкурс, де потрібно було якнайшвидше і правильніше змінити памперси на іграшкових ляльках. Між вікторинами ужгородці мали змогу послухати композиції з українських народних пісень у виконанні колективу бандуристок «Струни Карпат» міського центру дозвілля. Всі учасники вікторини отримали заохочувальні призи. А за рішенням журі дві найактивніші учасниці поділили між собою головний приз – фотосесія від фотографа Анастасії Біган. alt
Привертала увагу перехожих і книжкова виставка «Майбутнє варто планувати». Працівники міської бібліотеки роздавали мешканцям міста друковану продукцію та яскраві зелені браслети з метою привернути увагу молоді до важливості питання збереження репродуктивного здоров’я і планування сім’ї. Інформація перехожих цікавила. 
Завдяки фінансовій підтримці БФ «Центр громадських ініціатив»(м.Перечин) ми мали чудову можливість провести масштабну акцію, яка спрямує ужгородську молодь «розумно» спланувати своє майбутнє.

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі