1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»


«Мій Ужгород, тобі – моя любов»

alt23 вересня в літературно-мистецькій вітальні Ужгородської міської бібліотеки  ужгородцям,  До Дня міста,  демонстрували відео презентацію.  Працівники книгозбірні провели екскурс старовинним містом,  ознайомили з історією, розповіли про видатних ужгородців, які не тільки творили старовинні мури, але й складали легенди і перекази, писали спогади, щоб залишити нащадкам пам'ять про своє швидкоплинне життя  на берегах сивого Ужа. Князь Лаборець, Федір Корятович, воєвода Петро, народний ватажок Іван Беца – ось далеко неповний перелік імен, які  завдяки  легендам збереглися до наших днів. Після перегляду відео презентації, всі присутні ознайомилися з постійно діючою книжково-ілюстративною виставкою «Рідне місто ти перлина краю».
alt Історія Ужгорода продовжується. Місто нагадує такий собі скелястий острівець серед ріки часу. Хвилі налітають на нього, вони щоразу все новіші і бурхливіші, але ніяк не можуть його стерти чи хоча б розмити. Оця стійкість і незламність міста зумовлена його тривалою історією, глибоким культурним шармом. 
З Днем міста, Вас, дорогі ужгородці!

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі