1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»

  • Презентація словацько-українського освітнього проєкту, який буде реалізовуватись на базі КЗ «Ужгородська публічна бібліотека» та КЗ «Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва».


"Світ моєї душі"

altВ нашій Арт-панорамі відкрилася нова персональна виставка вишивок хрестиком та бісером Тетяни Заводяк.
Майстриня, вишивальниця з Ужгорода Тетяна Заводяк вперше представила свої роботи у міській бібліотеці. На виставці представлена експозиція із картин вишитих з бісеру та хрестиком ,багато фото світлин вишивок, які були продані не лише по місту та й Україні, але й за кордоном. Картини, які вишиває майстриня, приносять позитив, від них віє теплотою і дивлячись на них вони ніби «оживають» . Майстриня вишиває різними видами техніки.  Представник від влади начальник управління у справах культури, спорту, сім’ ї та молоді Є.В. Бобров привітав з дебютом майстриню і пообіцяв в подальшому підтримку і розвиток на цій ниві.
Крім презентованих картин, вишивальниця поділилася частинкою своєї душі представив на розсуд присутніх свої ліричні вірші. Особливим подарунком став вірш, присвячений самій близькій людині.
altГоловною «фішкою» презентації став міні-показ вишиванок під запальну українську народну пісню, яку виконав ансамбль народних інструментів Ужгородського музичного училища ім.. Д.Задора під кер. В.В. Стегнея.
Презентація пройшла в приємній дружній атмосфері. Було сказано багато приємних та щирих слів подяки за творіння такої краси.
Запрошуємо прийти і поринути в світ прекрасного мистецтва, яке творить майстриня!

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі