1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»

  • Презентація словацько-українського освітнього проєкту, який буде реалізовуватись на базі КЗ «Ужгородська публічна бібліотека» та КЗ «Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва».


"Бешеная судьба"-творча зустріч з Юрієм Маслієвим

alt24 травня Ужгородська центральна міська бібліотека зібрала шанувальників сучасної прози. «Бешеная судьба» під такою назвою відбулася творча зустріч з епатажним письменником, поетом нашого міста Юрієм Маслієвим.

Ведуча вечора Андріана Гузак представила письменника як людину, яка любить правду, справедливість і називає речі своїми іменами. Життєвий і творчий шлях письменника цікавий і різнобарвний. Вчився на математичному,загально технічному, закінчив філологічний факультет Ужгородського університету. Трудовий стаж теж не одноманітний. Від шкільного вчителя та інженера до золотошукача і лісоруба.alt
Спортсмен. Займається бодібілдингом, східними єдиноборствами. Об’їздив пів світу від Чукотки до Африки. Нині проживає в м. Ужгороді.
Видав 7 романів, також автор поетичних збірників «Татуировка на душе» та «Распахнутое сердце».
На зустріч завітав начальник управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Євген Бобров, який розповів присутнім про письменника не тільки як творчу особистість а, але й як про людину. Поділився своїми враженнями про прочитанні ними книги, які читаються з великим захопленням. А Заслужений вчитель математики Іван Ситар, розповів свої спогади про шкільні роки, про те,яким був Юрій Костянтинович учнем.
Студенти Ужгородського коледжу культури і мистецтв Комар Павло та Долинич Віктор зіграли уривок з пригодницького роману «Злобным аллюром пропорота ночь» за сценарієм старшого викладача Ужгородського коледжу культури і мистецтв Оксани Шип. Студент коледжу культури і мистецтв Долинич Віктор прочитав вірш «Серце» в дарунок автору.alt
Присутні вперше змогли почути пісні, на які було покладено музику і виконав композитор і виконавець, Олександр Куренков, м. Днепропетровск.

Протягом вечора звучало багато віршів, запитань від аудиторії. На захід завітало багато молоді, друзів та рідних письменника.

 

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі