1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»


У міській бібліотеці спілкувалися про відносини юнаків і дівчат

altУ середу, у літературно-мистецькій вітальні  міської бібліотеки пройшла зустріч студентів Ужгородського музичного училища ім..Д.Задора із священиком  кафедрального собору о. Владиславом Ігнатишином.

Тема зустрічі була про відносини між юнаком  та дівчиною, а саме, про стосунки та емоції .  Торкалися теми , що «чоловік має бути сильним і могти», тобто авторитетом, лідером, а жінка, як кажуть,  «замужем», тобто за мужем, за чоловіком.

Під час бесіди  о.Владислав звернув увагу на емоційність у сосунках. Жінки набагато емоційніші, ніж чоловіки. Чоловіча стать у по природі більш стабільна і врівноважена, але по статистиці  приблизно 80 % чоловіків залежні від шкідливих звичок.  Він провів алегорію, що життя, як кардіограма, інколи людина «парить в небесах» , а інколи впадає в депресію. У підсумку наголосив, що ніколи життєво важливі рішення, не приймаються на емоціях. Вирішальним має бути розум.alt

Організаторами цього заходу стали Ужгородський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Ужгородська центральна міська бібліотека.

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі