1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»


Майстер-клас з нагоди Міжнародного Дня спонтанного прояву доброти

alt16 лютого в Ужгородській центральній міській бібліотеці пройшов  майстер-клас "Добро своїми руками" , який ФРІ Ужгород готував спільно з УМГО "Єдине студенство", за підтримкиУправління молоді та спорту Закарпатської ОДА та Ужгородською центральною міською ббліотекою. Майстер-клас був приурочений до  Міжнародного Дня спонтанного прояву доброти.

Це свято має досить нетривалу історію. Його поява пов’язана з ініціативою міжнародних благодійних організацій, які вирішили об’єднати під гаслами доброти всіх людей планети, незалежно від їх громадянства, віросповідання та національної приналежності.alt

Майстер-клас провела студентка УжНУ Андріана Снарська, присутні діти – учні ЗОШ № 6 під її керівництвом виготовляли тюльпани і метелики.

На наступний день 17 лютого  учасники акції вийшли на одну з головних прощ міста і дарували саморобки перехожим містянам. Святкування Дня спонтанного вияву доброти в Україні поки відбувається практично непомітно, оскільки про нього мало хто знає. Мета акції полягає в безкорисливому і безмежному прояві доброти щодо оточуючих. Справжня доброта, на думку організаторів цього свята, не повинна чекати похвали або подяки. Головна нагорода за доброту людини – радість інших людей. До цієї акції приєдналися і працівники  бібліотекиalt

 

 

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі