1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»

  • Презентація словацько-українського освітнього проєкту, який буде реалізовуватись на базі КЗ «Ужгородська публічна бібліотека» та КЗ «Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва».


«ЗОЛОТА ПАЛІТРА» ПРЕЗЕНТУВАЛА РОБОТИ ЮНИХ ХУДОЖНИКІВ У МІСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ

altВ Ужгородській  міській   бібліотеці відбулася презентація  виставки юних художників зразкової художньої студії «Золота палітра» , керівник студії Наталія Хухра.

Студія «Золота палітра »була започаткована в 1995 році в школі № 2 тодішнім директором  Жофчаком З. З.який і назвав студію «Золота палітра» і п. Наталії ,як бувшій учениці цієї школи,запропонував стати  її керівником .

У студії навчались дітки з 1 го по 11 класи. Вивчали різні техніки живопису і графіки,декоративне мистецтво(розпис на склі і на дереві,ліпку з солоного тіста і пластиліну). Багато  учнів п. Наталії  обрали професію  художника,дизайнера,архітектора .Учні завжди активно приймали  і приймають участь і ставали переможцями в різноманітних конкурсах місцевого,регіонального обласного і міжнародного рівня. Неодноразаво  керівник студії організовувала виставки учнів в галереях і виставкових залах м.Ужгорода  ,які мали успіх. А тепер вперше у міській бібліотеці на розсуд глядачів презентує виставку своїх вихованців. alt

На презентацію виставки завітала представник від влади начальник управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ольга Михайлівна Василиндра, яка відмітила оригінальність і самобутність робіт. Про великий вклад талановитої художниці та педагога та здобутки студії підкреслив і директор ЗОШ №2 Ярослав Юрійович Кирлик Словами привітань приєдналися  заступник директора Людмила Василівна Федьо та завуч школи Ірина Богданівна Басараб. Родзинкою презентації став музичний подарунок від студента Ужгородського музичного училища ім.Д.Задора .alt

Насамкінець заходу всі учасники, які презентували свої роботи були нагороджені Подякою за участь  в організації виставки.

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі