1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»


"Легенда нашого краю" у міській бібліотеці пройшов ювілейний вечір з нагоди 85-річчя від дня народження Юрія Чорі

alt29 березня в Ужгородській міській центральній  бібліотеці пройшов ювілейний вечір творчості «Легенда нашого краю», присвячений до 85 –річчя корифея закарпатської прози, поезії та драматургії, а ще палкого фольклориста та народознавця, якого добре знають і вельми шанують у нашому краї Юрія Семеновича Чорі.

Ведучі бібліотекар читального залу Андріана Гузак та Михайло Бабидорич - поет, член Спілки журналістів України розповіли про основні віхи життєвого і творчого шляху.

На славний ювілей  завітали родичі, друзі та  шанувальники його таланту.alt

Грамотою та подарунком від міського голови  ювіляра привітала начальник управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Василиндра Ольга Михайлівна.

Почесну подяку від губернатора області вручила головний спеціаліст департаменту культури Закарпатської ОДА Дурунда Оксана Степанівна.

altЗаслужений працівник культури Юрій Федорович Глеба  згадав багато гарних моментів їхньої творчої дружби.

До святкування приєдналася і Ужгородський музичний коледж ім..Д.Задора., студентка 4 курсу Ірина Москаль виконала музичні композиції на гітарі.

Святковий настрій своїми неперевершеними музичним виконанням створили народна артистка України Клара Лабик та народний артист України Петро Матій.

  Художник Василь Брензович вручив автопортрет від  Професійної спілки

художників.alt

Чимало привітань та побажань Юрій Семенович почув від Заслуженого вчитель  України М.Алмашія, від відомого в нашому краї юриста та правозахисника Василя Кузя, від історика-краєзнавця Д.Попа та ін., а Закарпатський письменник Юрій Шип висловив свої побажання у віршованій формі.alt

 

 

 

 

 

 

 

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі