1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»


В ГОЛОВНІЙ БІБЛІОТЕЦІ МІСТА КОНСУЛЬТУВАЛИ ПО ПРАВОВИМ ПИТАННЯМ

alt22 серпня в Ужгородській міській бібліотеці пройшла  зустріч з представниками Головного управління юстиції в Закарпатській області. Зустріч відбулася в рамках реалізації проекта Міністерства юстиції «Я маю право».

Як зазначила начальник відділу Леся Тимчук, мета проекту – підвищити юридичну грамотність українців та сформувати нову правову культуру в суспільстві. Це масштабна реформа правової свідомості, яка забезпечить сталий розвиток України як сучасної демократичної держави.  Колега  Лесі Тимчук, Владислав Товтин підкреслив, що основне завдання  інформувати громадян про їхні права і гарантії, затвердженні Конституцією України. Розповів присутнім як діяти і якими законами керуватися в тій чи іншій ситуації. Нагадав про пілотні проекти міністерства юстиції, зокрема «Шлюб за добу», «Чужих дітей не буває».alt

На зустрічі також був запрошений головний спеціаліст Ужгородського міського центру з надання безоплатної  вторинної правової допомоги. Зокрема, розповів коли, як і кому надається безкоштовний адвокат для захисту, процедура подання документів до суду і т.п., а також розповів про неординарні випадки з його практики.

В читальному залі діє книжкова виставка «Я маю право», де представлені фахові періодичні видання.

Присутні на заході змогли задати питання,які їх турбували і отримали консультації.

Представники юстиції та бібліотеки, зазначили, що це початок співпраці по правозахисному інформуванню населення м. Ужгорода .alt

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі