1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»

  • Презентація словацько-українського освітнього проєкту, який буде реалізовуватись на базі КЗ «Ужгородська публічна бібліотека» та КЗ «Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва».


Міська бібліотека запрошує відвідати книжкову виставку "Скарби Великих лавр України"

altЩороку, 28 липня в Україні на державному рівні відзначається православне свято - День хрещення Київської Русі – України. З нагоди цієї визначної події Ужгородська центральна міська бібліотека  пропонує переглянути  книжкову виставку «Скарби Великих лавр України», де до уваги користувачів представленні видання про історію свята, яке існує всього кілька років, хоча і прославляє собою подію, що трапилася багато століть тому. Заснування цього свята пов'язано з підписанням 25 липня 2008 року указу Президента України «Про День хрещення Київської Русі-України».

Книжкова виставка представляє понад 20 джерел, які дають яскраве уявлення про початок розповсюдження християнства на українських землях, діяльність хрестителя Русі князя Володимира, розкривають цікаві сторінки української історії та культури.

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі