1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»


“Козацькому роду нема переводу”

altВ переддень Дня захисника України та Українського козацтва, в Ужгородській центральній міській бібліотеці відбувся розважальний захід “Козацькому роду нема переводу”. Цей день відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці. 

Ведучою заходу була бібліотекар відділу обслуговування Лейла Мамедова. Захід було проведено у формі козацьких ігор, але бібліотекар також розповіла студентам про звичаї і традиції українських козаків.

alt Гостями свята стали студенти першого курсу спеціальності “Готельно-ресторанна справа” Ужгородського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ. Змагалися між собою хлопці. Дівчата були глядачами і вболівальниками. Хлопців поділили на два курені: “Сокіл” та “Беркут”. Вони мали показати свою вправність, кмітливість та розум у різноманітних конкурсах: “Сильна рука”, “Втеча з полону”, “Затанцюємо гопак”, “Врятувати пораненого товариша” тощо. В інтелектуальному конкурсі хлопці мали змогу проявити свої знання з історії козацтва.alt

З мінімальним розривом переміг курінь “Беркут”. Переможців нагородили грамотою та оплесками.

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі