1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»


Інформаційна година «Розумне та безпечне використання Інтернет-ресурсів»

altСьогодні в Ужгородській центральній міській бібліотеці відбулась інформаційна година «Розумне та безпечне використання Інтернет-ресурсів» (до Дня безпечного Інтернету). 5 лютого 2019 року у світі відзначається День безпечного Інтернету.


Ми живемо в епоху інформаційних технологій, які увійшли у життя кожного з нас. Ніхто не заперечуватиме, що тепер Інтернет відіграє важливу роль у житті людей. Просто вражає, скільки часу у нас забирає Інтернет.alt

Розвиток сучасної глобальної мережі Інтернет дав поштовх у розвитку різного виду страхів для дітей та їхніх батьків. Бібліотекар відділу обслуговування Лейла Мамедова розповіла студентам І курсу  Ужгородського музичного коледжу ім.. Д. Задора  про небезпеки, які чекають на користувачів Інтернету та правила поведінки у всесвітній мережі. Для молоді було представлено відеоролик по даній темі. А також найактивніші студенти взяли участь в грі «Хто Я?», показавши свої акторські здібності та фантазію.alt

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі