1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»

  • Презентація словацько-українського освітнього проєкту, який буде реалізовуватись на базі КЗ «Ужгородська публічна бібліотека» та КЗ «Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва».


В Ужгородській центральній міській бібліотеці говорили про забруднення навколишнього середовища

altСьогодні екологічні проблеми входять до переліку найактуальніших і визначають рівень благополуччя як всієї світової цивілізації, так і кожної країни зокрема. Саме тому охорону навколишнього середовища в цілому потрібно починати з культурного ставлення до нього з боку кожної людини зокрема. В Ужгородській центральній міській бібліотеці 10 квітня відбулась еко-година «Обіймаємо землю красою й  любов’ю».

Бібліотекар читального залу Андріана Гузак розповіла присутнім про основні фактори та причини,того, чому  наша планета знаходиться в небезпеці, звернула увагу присутнiх на екологiчний стан довкiлля, наголосивши, що доля планети знаходиться в наших руках. Присутні студенти Ужгородського музичного коледжу ім.Д.Задора  переглянули відеоролик Стіва Катса «Man» про негативний вплив людини на природу , що прозводить до глобальних катастроф людства.alt

altЩоб перевірити знання про охорону навколишнього середовища  присутнім було запропоновано взяти участь у  конкурсі «Зробимо планету чистішою»,  де студенти передавали глобус , відповідаючи на питання : «Що я зможу робити, щоб планета стала чистішою?»,  та екологічний брейн-ринг з гаджетами.

Найактивніший  учасник заходу отримав призи за активну участь у конкурсі.

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі