1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»


Інформаційна година «Моральні аспекти Християнства»

altБіблотекар читального залу  Андріана Гузак розповіла про те , що духовне життя України завжди поєднувалося з релігійними традиціями.

Відомо, що найціннішим скарбом храму душі людської завжди була віра. Тож звернімо свій погляд до сивої давнини, коли 1028  років тому рівноапостольний князь Володимир Великий започаткував нову добу в історії Київської Русі, здійснивши священне хрещення.

alt

Складним і тернистим був шлях духовного відродження. Та все ж таки українці прийняли християнство дуже глибоко, будучи готовими нести правду і любов Христа до людей, ради них терпіти зневагу, тортури і смерть.

В читальному залі  розгорнута книжкова виставка «Хрещення Київської Русі. Історія віків»

До уваги користувачів представлені культурологічні, книги про історію, традицію християнства, його розвиток в Україні, а також зразки вітчизняної художньої  літератури, присвячені події хрещення східних слов’ян у 988 році.alt

 

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі