1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»


Бібліотеки міста – ужгородцям!

     30 вересня до Всеукраїнського дня бібліотек на головній площі міста  відбулася акція "Бібліотеки міста – ужгородцям!"
У рамках акції Ужгородська міська бібліотека, як і інші бібліотеки міста,  презентували свою роботу рекламними стендами на яких було представлено які нові послуги для громадян надає сучасна бібліотека.
     Бібліотекарі скандували «Читати – це круто», безкоштовно роздавали читацькі квитки та закладки, дивилися святкову програму.

   Майже 2000 закарпатських бібліотечних працівників отримали вітання від  заступника голови Закарпатської облради Андрія Сербайла,народного депутата Валерія Пацкана, начальника управління культури Закарпатської ОДА Юрія Глеби та заступник мера Ужгорода Лейко Вролдодимира. Всі вони роздавали бібліотекам та бібліотекарям почесні грамоти від управління культури ОДА, управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді міськвиконкому, обласного комітету профспілки працівників культури. А відомий закарпатський письменник, голова Закарпатської організації Національної спілки письменників України, Василь Густі назвав усіх біліотчних працівників «берегинями мудрості » і  подарував їм вірш.
   В програмі заходу також мали місце інші цікаві дійства, флеш-моб "Читаюча людина – багата країна" від ЗОУНБ ім. Ф. Потушняка,  презентація буклету “Карта бібліотек міста Ужгорода: обери свою книгозбірню!”.
   Центральна міська бібліотека для дітей підготувала  вітання від казкових героїв “Сьогодні іменини бібліотечної родини”. Незнайко, Мальвіна, Знайко, Тигреня  та Червона Шапочка вітали бібліотекарів міста
Загальнообласна бібліотека для дітей та юнацтва показала  лялькову виставу “Книжкова лікарня”, чим викликала неабияку радість дітей, присутніх на площі.
Далі ужгородці насолоджувалися музичним вітанням від Ужгородського коледжу культури і мистецтв та спостерігали посвяту бібліотекарів-першокурсників.
Також присутні на площі мали змогу безкоштовно одержати квиток читача обраної для себе бібліотеки.

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі