1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»

  • Презентація словацько-українського освітнього проєкту, який буде реалізовуватись на базі КЗ «Ужгородська публічна бібліотека» та КЗ «Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва».


Навчальний візит делегації бібліотекарів України до бібліотек Івано-Франківської області

   Протягом 2013-2014 року програма <<Бібліоміст>> продовжує організовувати навчальні візити для обміну досвідом  бібліотек-партнерів. Одним з них був  візит  делегації бібліотекарів України до бібліотек Івано-Франківської області,який  проходив  11 – 13 листопада .Програма  візитів передбачає ознайомлення з бібліотеками, які мають неабиякі досягнення, впровадили інноваційні послуги та бажають поділитись своїм досвідом.

   Навчальний візит зібрав 28 представників громадських організацій та бібліотек з Закарпатської, Миколаївської,  Донецької, Херсонської, Луганської, Чернігівської, Рівнинської, Львівської, Кіровоградської, Хмельницької, Вінницької, Харківської, Тернопільської, Волинської, АРК.
Маряна Бенце, бібліотекар Ужгородської  центральної міської бібліотеки мала можливість долучитись до цього візиту,отримала багато позитивних емоцій та досвіду роботи.
   Регіональний координатор програми «Бібліоміст» Юлія Пухальська супроводжувала гостей всіма етапами візиту.
   В кожній бібліотеці Івано-Франківщини поділились кращим досвідом своєї роботи,ознайомили учасників з новими послугами, які вони впровадили.
Регіональний представник програми «Бібліоміст» в Івано-Франківській області Богдан Микицей розповів про історію краю, пам’ятки, звичаї, обряди Івано-Франківщини. Учасники візиту також мали можливість відвідати Приватний етнографічний музей с. Фитькове.

   Завдяки програмі «Бібліоміст» працівники бібліотек з усієї України мають можливість здобути новий досвід роботи, запровадити нові унікальні послуги для користувачів та покращити діяльність роботи бібліотек загалом.

   Хочеться подякувати представникам програми «Бібліоміст» за таку можливість.

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі