1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»


Презентація виставки "Дочки-матері" Аліни Магас

alt4 квітня Ужгородська центральна міська бібліотека знов зібрала шанувальників мистецтва на презентацію-виставки «Дочки -матері» молодої талановитої художниці Аліни Магас та доньки Інни Магас.
Ми часто споглядаємо на оточуючий нас світ, не помічаючи його чудових принад. Художник тим і вирізняється з-поміж нас, що не тільки дивиться на безмежний світ, але й бачить його. Художник тим талановитіший, чим яскравіше відтворює побачене на полотні., повідомляє Ужгородська центральна міська бібліотека.

Талановита молода художниця- Магас-Носенко Аліна Миколаївна, народилася в селі Грозино Коростенського району Житомирської області. Саме донька Інна надихнула маму малювати,сама ж спеціально живопису не вчилась. Та малювати любить з дитинства, хоч за пензлик взялася рік тому.alt
Аліна надає перевагу живопису, використовує рiзнi технiки, прагне знайти власну. Художниця любить працювати олійними фарбами.
У свої роботи художниця вкладає дуже багато філософських роздумів, навіть, якщо це звичайний квітковий натюрморт. За її переконаннями, квіти – це завжди емоція, чуттєвість кольору і завжди миттєвість, яку треба якомога швидше вилити на полотно.

 

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі