1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»

  • Презентація словацько-українського освітнього проєкту, який буде реалізовуватись на базі КЗ «Ужгородська публічна бібліотека» та КЗ «Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва».


У літературно - мистецькій вітальні читали поезію і "чаювали"

altВ Ужгородській  центральній  міській бібліотеці відбувся  літературно-поетичний  вечір, під назвою "ЗвиЧАЙна, вільна поезія" приурочений до Міжнародного Дня поезії, за участю молодих поетес міста Ужгорода.

Мета заходу – ознайомити молодь з авторами, які були маловідомими або, взагалі, невідомими для присутніх,  та долучити молодь до культурного життя нашого міста, а найважливіше те,  щоб творчі люди мали своє середовище,  кожен міг поділитися власною поезією чи прозою.

На вечорі чарівні, красиві, молоді  поетеси Марічка Якубишен, Вероніка Салій та Руслана Паращук, читали свою поезію, розповіли про себе, про свою творчість, та про події, які  їх надихають до написання віршів.

Адже, кожен із нас, хоча б раз у житті, під впливом якогось невгамованого пориву брав до рук ручку і на клаптику  паперу записував усі  думки, які народжувалися саме в ту хвилину. Адже слово це  любов, надія, біль,  туга, і відчай, адже у  слові - увесь світ. alt

Перепусткою до вечора були відкриті душі та серця слухачів, а духмяний  гарячий  чай із тістечками на вечорі, передавав  домашню, спокійну атмосферу.

Особлива подяка всім хто допомагав створювати прекрасну атмосферу вечора, а саме завідувачу відділення музичного училища ім. Д.Є. Задора  Кормош Н.І.  та студентам 2-го курсу, чарівним молодим поетесам нашого міста. alt

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі