1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»


В Ужгородській публічній бібліотеці пройшов медіа - тренінг «Через медійну грамотність – до інформаційної незалежності».

     8 лютого в Ужгородській публічній бібліотеці пройшов  медіа - тренінг «Через медійну грамотність – до інформаційної незалежності». 
Бібліотекарі читального залу розповіли студентам Ужгородський музичний коледж імені   Д. Є. Задора про  те, що бути медіаграмотним означає бути здатним оптимально використовувати відповідну інформацію, зберігаючи її розумно, й ділитися нею з іншими.
Разом зі студентами аналізували що таке «пропаганда», які види  і як їх розрізнити та ознайомилися з деякими «журналістськими жаргонами».
На прикладі фотографій аналізували техніки, які використовують в пропаганді. Студенти наводили приклади з різних джерел інформації, знайомилися з випадками, коли інформацію  перекручують, спрощують факти і як це все впливає на підсвідомість людини. На протязі години студенти активно дискутували та отримали багато цікавої інформації та практичних навиків у розпізнанні маніпулятивних технологій, які використовуються у  ЗМІ. Також студенти навчилися компетентно споживати будь-які повідомлення в мас-медіа та створили свій власний медіа-продукт.

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі