1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»


Тренінг згідно плану реалізації проекту " Бібліотеки - мости до е-урядування "

     9.08.2013 р. в інформаційному центрі Ужгородської міської бібліотеки пройшов тренінг згідно плану реалізації проекту " Бібліотеки - мости до е-урядування "    
     Захід був організований для працівників бібліотек ужгородської міської системи та активних читачів бібліотеки.
     Проводили тренінг Андрій Вишняк - Регіональний представник програми "Бібліоміст" у Закарпатській області та тренери Григаш Мар’яна -  завідуюча відділом читальної зали та Яблонська Надія - завідуюча відділом інформаційних технологій та електронних ресурсів ЗОУНБ ім. Ф.Потушняка.

  Учасники тренінгу отримали корисні поради з користування адміністративними електронними послугами послугами національного, регіонального та місцевого рівнів, а також ознайомилися з такими послугами, як е - законодавство, е - освіта, е - зайнятість, е - транспорт та ін….
     Знання, отримані на тренінгу суттєво допоможуть покращити діяльність роботи бібліотек Ужгорода, адже це дає можливість запроваджувати нові послуги для користувачів з е-урядування….

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі