1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»

  • Презентація словацько-українського освітнього проєкту, який буде реалізовуватись на базі КЗ «Ужгородська публічна бібліотека» та КЗ «Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва».


«Поки жива хоч одна казка – до того часу не загине цивілізація, до того часу живемо ми»

     3 жовтня в Ужгородській міській бібліотеці відбулася презентація збірника  казок "День Сказки-2013" Том 2 і Том 3, автором-упорядником якого є Михайло Темнов.
     Цей проект вже здобув статус міжнародного та впевнено закликає в свої ряди все більше і більше авторів – уже сімдесят п’ять казкарів нараховує цей колектив. Це зацікавлені творчі люди різних професій та віку.

   Все почалось ще 9 травня 2012 року зі звернення до Перезидентів України, Росії і Білорусії з проханням організувати свято «День казки». Ця дата і стала днем народження проекту. З тих пір багато досягнуто.

  Це вже третя і четверта книга, які вийшли з творчої майстерні авторів із різних країн.
     В зібранні другого тому прийняли участь 33 автори. Сім’я друзів Казки поширилась аж до США, а в третьому томі кількість зросла до 37авторів-казкарів з різних країн світу.

     Автори казок закликають не забувати в буденній рутині  про Казку, передавати її наступним поколінням. Саме Казка слугує оберегом від всього строннього та шкідливого для народу. Михайло Темнов наголосив,що в кожному з нас живе маленька дитина – це й надихає його писати казки. Коли стає погано чи щось не вдається потрібно повірити в казку, вона обов’язково допоможе, тому що казкою пронизане все наше життя від народження до самої смерті. «Поки жива хоч одна казка – до того часу не загине цивілізація, до того часу живемо ми» - наголошує автор.
     Збережемо Казку для наших народів!!!
 

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі