1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»

  • Презентація словацько-українського освітнього проєкту, який буде реалізовуватись на базі КЗ «Ужгородська публічна бібліотека» та КЗ «Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва».


Презентація збірника "Мир фэнтези"

   Сьогодні в Ужгородській міській бібліотеці  відбулась презентація нового міжнародного збірника  «Мир фэнтези» І том.

   Автор-упорядник книги Михайло Темнов, із захватом розповідав про новий збірник, виданий міжнародною творчою майстернею «День сказки».

   Кожен із вісімнадцяти авторів цієї книги створили свій неповторний світ, в якому бушують людські пристрасті, збуваються давні прородства, відбувається череда дивних подій і у вічному поєдинку схрещують свої шпаги Добро і Зло. Герої оповідань цієї збірки, як і всі ми, часто стоять перед вибором, від якого залежать долі не лише кожного з них, але і, можливо всього людства.


   Кого з нас не манили дивовижні подорожі в часі, цікаві мандрівки в космічні простори та неймовірні таємниці старовинних замків?! Хто з нас не ставив себе на місце середньовічних воїнів, благородних рицарів та безстрашних шукачів старовинних артефактів, які живуть на сторінках фантастичних романів?!
   

   Новий збірник «Мир фэнтези» запрошує всіх любителів фантастики  у феєричну атмосферу дивовижних пригод і таємничих історій, у чудовий фантастичний світ і нехай навіть найтемніші стежки приведуть нас до доброго і теплого світла.

 Михайло Темнов також подарував збірник Ужгородській міській бібліотеці і всім її філіям.

   Приходьте, читайте, занурюйтесь у дивовижний фантастичний світ разом з нами….

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі