1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»


"Одвічна загадка - Жінка"

   6 березня у літературно-мистецькій вітальні Ужгородської міської бібліотеки   відбувся вечір до Міжнародного жіночого дня 8 Березня.
   Святково прикрашена зала сприяла щирій, теплій  атмосфері дійства для жінок в оточенні   друзів  та однодумців. Вся бібліотечна родина зібралась , щоб щиро розділити святковий настрій.

   Першою  всіх жінок, які були присутні на святі, привітала в.о. начальника Управління у справах культури, спорту, сім'ї та молоді Василиндра Ольга Михайлівна, вона щиро побажала всім присутнім найголовнішого в житті  - здоров'я.

   Ведучими вечору були студентки-практикантки Гудак Христина та Семйон Вікторія, які розповіли про роль жінки в суспільстві та зачитували вірші присвячені жінкам. А студентка І-бібліотечного курсу Каріна Станинець виконала пісню «Чорнобривці».

   За звичаєм жінок вітають чоловіки, тож до всіх привітань і побажань приєднався Іван Рубін, студент бібліотечного відділення.
   Ну і звичайно директор Ганна Василівна Бандурка також щиро привітала колег, побажала щоб кожна жінка пам’ятала, що вона жінка, адже таємницю жіночності слід шукати у справжньому покликанні жінки.
   Жінка – це одвічний біль і одвічна втіха. Вона може перетворити життя і на рай і на пекло. Від її любові та нелюбові залежить дуже багато. І якщо вона за щось бореться, то довершує.
   Крім музичних привітань, на святі проводились різноманітні конкурси та гадання, які цікаво розрядили гостей.
   У читальному залі оформлена книжкова виставка «Одвічна загадка…»
   На завершення вечору всім гостям свята подарували квіти та запросили до святкового фуршету.
Колектив Ужгородської центральної міської бібліотеки щиро вітає всіх жінок зі СВЯТОМ. Зичимо Вам міцного здоров'я, людського щастя, витримки, уваги та гідного поцінування від держави!


Жадана і ніжна, мила і велична
На протязі всіх незліченних літ
Будь, Жінко, завжди іменем окличним,
Тримай в долонях цей чарівний світ.

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі