1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»

  • Презентація словацько-українського освітнього проєкту, який буде реалізовуватись на базі КЗ «Ужгородська публічна бібліотека» та КЗ «Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва».


Семінар-тренінг «Бібліотечне обслуговування : розширення функцій та інноваційних напрямків»

   1-2 квітні на базі Закарпатської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Ф.Потушняка відбувся обласний семінар-тренінг в  якому  взяли  участь методисти та завідуючі  відділами обслуговування центральних районних та міських бібліотек.
   Відкриття обласного семінару розпочалось зі вступного слова головного спеціаліста управління культури облдержадміністрації  Дуринди О.С.
   На тему «Обслуговування користувачів: реалії сьогодення» підготувала доповідь Григаш Л. З., учений секретар обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Ф.Поушняка.

  Дзуровчик О. М., завідувачка науково-методичного відділу обласної  бібліотеки провела консультації та доповідь на тему:«Нестаціонарне бібліотечне обслуговування: особливості функціонування»
   Багато нової та цікавої  інформації учасники дізналися переглянувши презентацію «Інформаційні  продукти  та сучасні бібліотечні послуги», яку презентувала   Напуда Є. Ю., головний бібліограф відділу обслуговування обласної бібліотеки  ім. Ф. Потушняка.
   Даний семінар  включав в себе не тільки презентації, консультації, доповіді, лекції. Також було проведено   тренінг „Бібліотека в житті громади. Організація проведення вуличних опитувань”.
   Учасники тренінгу  отримали багато досвіду в проведенні вуличних опитувань.  Опитавши  значну  кількість ужгородців, працівники бібліотек області були приємно здивовані відповідями респондентів. Під час тренінгу   всім жителям міста,  які взяли участь в соціологічному дослідженні роздавали рекламні візитівки  Закарпатської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Ф.Потушняка.

   За два дні навчання учасники отримали багато нових знань, які будуть запроваджувати в своїх бібліотеках. 

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі