1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»


«Мова моя дана Богом народу"

altЗ нагоди Дня української писемності та мови в літературно-мистецькій вітальні Ужгородської міської бібліотеки провели тематичний вечір «Мова моя дана Богом народу». Рідна мова – це мова народу, що першою засвоюється дитиною і залишається зрозумілою на все життя. Рідною прийнято вважати мову нації, мову предків, яка пов’язує людину з її народом, з попередніми поколіннями, їхніми духовними надбаннями. Захід урочисто розпочався з гімну України . Також присутні мали можливість переглянути відео про нашу чарівну мову, ознайомилися з цікавими фактами походженням та етапами розвитку письма. Все це гармонійно доповнювали виступи студентів Ужгородського державного музичного училища ім. Д. Задора. 

altКожен народ гордий з того, що він має свою державу, свою мову, волю і гарне життя у своїй країні. Представники влади, Дурунда Оксана Степанівна - головний спеціаліст обласного управління культури Закарпатської ОДА та начальник управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради – Бабров Євген Володимирович не змогли залишитися осторонь цієї значної події та завітали до нас на свято. Книжкова виставка «Єдиний скарб у тебе – рідна мова» привернула до себе багато уваги, присутні настільки захопилися представленою на ній літературою, що навіть влаштували селфі-фотосесію на фоні виставки. Сила слова безмежна. Особливо, коли воно живе, іскристе, емоційно виважене.

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі