1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»

  • Презентація словацько-українського освітнього проєкту, який буде реалізовуватись на базі КЗ «Ужгородська публічна бібліотека» та КЗ «Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва».


В міській бібліотеці проходив тренінг "Розробка медіа-кампаній"

       alt  11-12 червня в Ужгородській центральній міській бібліотеці проходив  тренінг "Розробка медіа-кампаній", який проводив медіа-експерт Євген Бондаренко.

Мета цього тренінгу підготувати ланку експертів , які вміють працювати з інформацією і складати порядок денний, а також захищати Україну в інформаційній       війні.

В перший день треннінгу мова йшла про людські емоції, про зміни мас, учасники тренінгу вчилися розрізняти «новини», а саме матеріальну складову від   інформаційної.
Другий день занять покладена  була на розробку інформаційних спецоперацій. На другому етапі тренінгу слухачі повторили ОКСІОМИ НЛП, розглянули рівні інформаційної    війни (внутрособистісний,особистий,груповий,міжнаціональний,глобальний)               і розглянули методи створення та протидії цієї війни.alt

Окрім цього розглянута  була методика створення  інформаційної компанії,різновиди масового впливу та покрокове застосування їх у життя (маркетинг,позиціонування,реклама,PR,пропаганда,агітація)

Євген Бондаренко розповів про 6 станів людини (групи) та способи переведення людини з одного емоційного стану в інший,про аксіоми, які при цьому потрібно пам’ятати.

Корисним стало розуміння  того, як залучити людину до тих чи інших дій (концентрація уваги, повернення у той чи інший емоційний стан різними «якорем» у  свідомості.alt

До завершення тренінгу учасник  мав змогу розробити свою інформаційну компанію  

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі