1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»


"А слава - заповідь моя" День українського козацтва

alt13 жовтня 2016 року в  літературно-мистецькій вітальні Ужгородської міської бібліотеки відбувся  тематичний  вечір  - присвячений  Дню українського козацтва  «А слава – заповідь моя» .На святі були присутні студенти першого курсу  Ужгородського державного музичного училища ім. Д.Є. Задора (викладач Мурга Оксана Василівна).Відкрила вечір   бібліотекар читальної зали  Зейкан Наталія зі словами: «Відродження українського козацтва набуває сьогодні великої ваги для нас всіх, бо це і є відродження України – неньки».

Немає шляхетнішої місії, ніж захищати свій народ. Про це переконливо свідчить історія Української держави.

14 жовтня – це особливий день, коли ми вшановуємо тих, хто присвятив себе захисту Батьківщини, і віддаємо данину пам’яті тим, хто ціною власного життя відстояв нашу свободу. Ми пишаємося людьми, які мужньо захищали рідну землю у важкі роки.

  Захід мав патріотичний характер. Метою тематичного вечора було вшанування  Героїв , які словом чи ділом боролися за свободу та незалежність нашої Батьківщини від давніх часів і до сьогодні. Виховання патріотизму на сьогоднішній день , як ніколи, актуально.  І не тільки для бібліотеки, а й для держави в цілому. Саме зараз ми повертаємося до споконвічних цінностей: утвердження первинності любові до Батьківщини і людей, духовності, моральності, бережного ставлення до природних скарбів і національних надбань нашого народу.altВесь вечір супроводжувався презентацією,  яка прокладала мости між минулим та  сучасним в історії нашої України.

Загиблих, які воювали за наше майбутнє, присутні пом’янули хвилиною мовчання .

Також, у  літературно-мистецькій вітальні бібліотекарями  оформлено книжкову виставку « Сторінки козацької слави», яка користується попитом серед користувачів.

 

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі