1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»

  • Презентація словацько-українського освітнього проєкту, який буде реалізовуватись на базі КЗ «Ужгородська публічна бібліотека» та КЗ «Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва».


Новий досвід співпраці бібліотеки з громадськими організаціями

У понеділок, 15 квітня 2013 р. була підписана двостороння угода між Асоціацією Молодіжних Ініціатив краю та Ужгородською міською центральною бібліотекою "Про творче співробітництво на 2013 рік". Згідно з цим документом бібліотека зобов'язується надавати ужгородському фотоклубу "РАКУРС", як структурному підрозділу АМІК приміщення для проведення засідань та сприяти розвитку аматорського фото-руху в Ужгороді.

Як заявив голова Правління молодіжної організації АМІК Петро Ренжин, окрім щосуботніх зборів та навчань для фотографів-аматорів "Ракурс" готує ряд пленерів та семінарів-навчань із залученням уже відомих закарпатських фотографів та організації виставок аматорського фото.

На початку травня 2013 року заплановано провести першу таку виставку на пішоходному мості м.Ужгорода".

Юрій Ломакін, голова фото-клубу "РАКУРС", повідомив про співпрацю фотоклубу з різними фотостудіями та організаціями. Посвідчення члена ужгородського фото-клубу "РАКУРС" дасть змогу фотографам-аматорам отримувати консультації та знижки у фотосалоні AGFA (вул.Корзо).

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі