1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»

  • Презентація словацько-українського освітнього проєкту, який буде реалізовуватись на базі КЗ «Ужгородська публічна бібліотека» та КЗ «Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва».


«У їхніх серцях жила Україна» - вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

alt20 лютого по всій Україні відбуваються заходи щодо вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні.  Сьогодні до цієї дати долучилася і Ужгородська центральна міська бібліотека.

Студентки 3-го курсу спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» Ужгородського коледжу культури і мистецтв Галина Щербей та Марія Поляк провели годину - пам’яті «У їхніх серцях жила Україна».

На шляху до незалежності український народ завжди приносив у жертву своїх найкращих синів і дочок. У цьому довгому списку є і Герої Небесної Сотні. Саме вони зуміли рішуче стати до боротьби із злом, заплативши за перемогу надвисоку ціну – власне життя. Їх вшановує Україна. Їхній приклад має зупинити й тих, хто нині розпалює вже нове, інше протистояння. Пройшло п’ять років від тих трагічних подій на Майдані. Ведучі вечора нагадали  присутнім студентам Ужгородського музичного коледжу ім. Д.Задора  страшні сторінки нашої історії та вшанували Героїв Небесної Сотні  хвилиною мовчання .alt

Всі бажаючі змогли ознайомитися з книжковою виставкою «Небесна сотня: герої, які змінили хід історії України».

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі