1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»

  • Презентація словацько-українського освітнього проєкту, який буде реалізовуватись на базі КЗ «Ужгородська публічна бібліотека» та КЗ «Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва».


Інформаційна година «Моральні аспекти Християнства»

altБіблотекар читального залу  Андріана Гузак розповіла про те , що духовне життя України завжди поєднувалося з релігійними традиціями.

Відомо, що найціннішим скарбом храму душі людської завжди була віра. Тож звернімо свій погляд до сивої давнини, коли 1028  років тому рівноапостольний князь Володимир Великий започаткував нову добу в історії Київської Русі, здійснивши священне хрещення.

alt

Складним і тернистим був шлях духовного відродження. Та все ж таки українці прийняли християнство дуже глибоко, будучи готовими нести правду і любов Христа до людей, ради них терпіти зневагу, тортури і смерть.

В читальному залі  розгорнута книжкова виставка «Хрещення Київської Русі. Історія віків»

До уваги користувачів представлені культурологічні, книги про історію, традицію християнства, його розвиток в Україні, а також зразки вітчизняної художньої  літератури, присвячені події хрещення східних слов’ян у 988 році.alt

 

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі