1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»


"Серце, що кохає"

altРомантикою та особливим ліричним настроєм був сповнений тематично-розважальний захід «Серце, що кохає», який відбувся в Ужгородській центральній міській бібліотеці за сприяння управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради. Активними учасниками свята були студенти Ужгородського музичного коледжу ім. Д. Є. Задора.

alt

Розпочався захід знайомством з традиціями святкування Дня  Валентина в різних країнах світу та переглядом відеоролика. Родзинкою заходу були конкурси та розваги, організовані бібліотекарями, в яких із задоволенням брали участь студенти коледжу. Всі переможці були нагороджені призами.alt

З нагоди святкування Дня Валентина на абонементі міської бібліотеки організовано книжкову виставку, на якій представлені класичні та сучасні твори про найпрекрасніше почуття – кохання.

 

В читальній залі, для всіх бажаючих зробити неординарне фото, організовано фотозону.alt

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі