1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»


В МІСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ З ПРАВОЗНАВЦЯМИ

«Довгий шлях Конституції  України» під такою назвою 24 червня  пройшла  правознавча зустріч в  Ужгородській центральній міській бібліотеці з представниками регіонального центру з надання БВПД (Безоплатної вторинної правової допомоги)  та Відділу у Закарпатській області Міністерства у справах ветеранів України.

Зустріч розпочала бібліотекарка читального залу, яка привітала присутніх та  наголосила,що найвищий закон утверджує багатовікове прагнення українського народу до незалежності  власної держави та розповіла про довгий шлях становлення української Конституції.

Запрошена на зустріч начальник відділу комунікації та правопросвітництва, регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  Оксана Дудаш – проінформувала присутніх про безоплатну правову допомогу в кримінальних та процесуальних справах. А саме, хто може звертатися за безоплатною правовою допомогою, як проходить сама процедура надання послуг і т.д.

Марія Рішко – заступник начальника відділу Ужгородського місцевого центру надання БВПД розповіла про послуги, які  надає центр: консультація та надання захисників в адміністративних та цивільних саправах, піднімалося також питання і про домашнє насилля.

Головний спеціаліст Відділу у Закарпатській області Міністерства у справах ветеранів України Тетяна Іщенко  розповіла про права, обов’язки та гарантії соціального захисту ветеранів всіх категорій та передала бібліотеці книгу «Пам’ятка учасникам протидії агресії Російської Федерації проти України: права, обов’язки та гарантії соціального захисту».

 Всі охочі змогли задати питання і отримали відповіді.


 

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі