1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»

  • Презентація словацько-українського освітнього проєкту, який буде реалізовуватись на базі КЗ «Ужгородська публічна бібліотека» та КЗ «Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва».


Літературно-музичний вечір "Я піснею Вам серце зігріваю..." -до 70 -річчя від дня народження Н.Яремчука

      Сьогодні,  в читальному залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся літературно-музичний вечір «Я ПІСНЕЮ ВАМ СЕРЦЕ ЗІГРІВАЮ…»  присвячений 70-річчю від дня народження Назарія Яремчука.

     Вже минуло двадцять шість років, як перестало битися його серце. Панує думка, що незамінних людей не буває. Це неправда. Співак із своїм талантом, колосальною працездатністю, величезною любов’ю до України не може бути кимось замінений.

     Назарій Яремчук – великий співець карпатського краю, який прославив Україну у всьому світі. Майже 25 років на сцені. 120 пісень у репертуарі.  Завдяки співакові весь світ облетіли пісні – «Червона рута», «Стожари», «Гай, зелений гай», «Батько і мати», «Родина» та інші.  Назарія Яремчука любили за справжність та повну віддачу глядачам.

     Згадати українського соловейка прийшли пошановувачі української пісні: студенти Ужгородського музичного коледжу, викладачі та користувачі бібліотеки. Присутні мали змогу долучитися до таланту та творчості видатного співака, завдяки розповіді ведучих - працівників бібліотеки Андріани Гузак та Світлани Дячук. Пісні з репертуару Назарія Яремчука виконувала Шоваг Богдана - студентка 4-го курсу мистецтво естради Ужгородського музичного коледжу.

    Усміхнений, він дивився на кожного з портрета, і не вірилося, що голосистого українського солов’я вже нема між нами…

     Тож пам’ятаймо Назарія. Його усміх, голос та пісню!

Літературно-музичний вечір було проведено спільно з Ужгородським музичним коледжем ім. Д. Задора.

Захід відбувся з дотриманням всіх карантинних вимог, масочного режиму та соціальної дистанції.

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі