1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»


«Соборна мати Україна – одна на всіх, як оберіг»

Сьогодні в Ужгородській публічній бібліотеці до Дня Соборності України відбулася патріотична година «Соборна мати Україна – одна на всіх, як оберіг». Бібліотекарка читального залу розповіла присутнім, студентам Ужгородського музичного коледжу ім. Д. Задора про становлення і розвиток українського національного державотворення, про Акт Злуки, який спирався на споконвічну мрію українського народу про незалежну, соборну, національну державу, також студенти переглянули відео «Живий ланцюг», про те як у Франківську почалася акція, що об`єднала мільйони українців.
Цікавинкою свята стало проведення вікторини «Моя Батьківщина - Україна", де присутні показали чудові знання з історії нашої батьківщини.
Боротьба за Українську самостійну соборну державу – найбільш яскрава сторінка історії визвольних змагань українського народу. За волю і незалежність України загинули десятки тисяч кращих українців. Реалізувалися мрії багатьох поколінь нашого народу про об’єднання в єдину соборну державу.
Після завершення свята студенти переглянули підбірку літератури від #Українського_інститута_книги, що висвітлює тернистий шлях України до Соборності.

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі