1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»


В УЖГОРОДІ НА БАЗІ БІБЛІОТЕКИ РОЗПОЧАЛА СВОЮ ДІЯЛЬНІСТЬ «ШКОЛА ВИХІДНОГО ДНЯ»

     З 14 травня і щосуботи в Ужгородській публічній бібліотеці проходить

«Школа вихідного дня» для школярів молодших класів від  ГО "Платформа трансформації" .

Уроки тут незвичні… На заняттях, діти  розвивають логіку та ерудицію, математичні навички. А ще є крутезні уроки англійської мови.

     Ще задовго до війни ГО «Платформа трансформації» мала низку проєктів, які націлені на допомогу в пошуку роботи тим, людям, які тривалий час не працювали, жінкам після декрету, людям з інвалідністю, батькам багатодітних родин, зрештою до проєкту приходили люди, які просто шукали себе професійно.

     А ще ГО неодноразово організовувала проєкт «Просто так», в якому привертала увагу до старості, самотніх стареньких, які в потребі та й допомогла людям похилого віку.

     Серед проєктів завжди в організації особливе місце мали дитячі проєкти.  Це і літні табори, де за допомогою творчості з дітками працювало над розвитком соціально-емоційних компетенцій і діджитал школа відповідального блогерства, і мистецькі проєкти для дітей і тренінги з кар'єрного планування та фінансової грамотності для підлітків.

     Війна дуже змістила акценти і нашій ГО довелось переформатувати роботу. Так організація продовжує допомагати з пошуком роботи, але тепер допомагає і тим людям, які вимушені були покинути свої рідні домівки і зараз перебувають на заході країни, серед таких часто трапляють просто фантастичні педагоги.

    Так виникла ідея створити для дітей крутезні заняття хоча  б раз в тиждень і залучати цих педагогів. На ідею із захопленням відреагувала міжнародна організація WJR, яка допомагає повністю забезпечити навчальний процес та діток матеріалами.

    І ось вже запустили 6 дитячих груп у Львові. В  м. Ужгороді локацію надала Ужгородська публічна бібліотека (вул. Волошина, 20 (Пасаж)).Заняття безкоштовні, але потрібна реєстрація, адже кількість місць обмежена.

https://forms.gle/LEBBiVuTcjdtcJL89

Організатори планують проводити такі заняття весь час аж до перемоги.

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі