1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»


Ллітературно-пізнавальний вечір «Г. Сковорода – просвітитель, філософ і письменник» до 300-річчя від дня народження величного філософа, мислителя та знаного українського письменника, педагога

Сьогодні в читальному залі Ужгородської публічної бібліотеки пройшов літературно-пізнавальний вечір «Г. Сковорода – просвітитель, філософ і письменник» до 300-річчя від дня народження величного філософа, мислителя та знаного українського письменника, педагога, Григорія Савича Сковороди, який і через  три сотні літ залишається нашим сучасником, чиї мудрі поради допомагають і ще будуть допомагати нашому народу.
 Вечір пройшов у цікавій ігровій  формі. Студенти Ужгородського фахового музичного коледжу ім. Д.Задора  розгадували  кросворди, складали та зачитували  цитати великого мислителя, складали пазли, читали байки та  визначали їх  сенс і мораль.  
Усі учасники та присутні дізнались багато нового про видатного філософа, задумались над сенсом життя, над поняттями дружби та любові в житті кожної людини. Студенти глибоко переконалися: велич Григорія  Сковороди полягає в тому, що такі, як він, допомагали народу лишатися нацією з великою культурою та історією. Він дав нам урок рідкісного, незвичайного життя. Урок того, як можна бути вільним серед неволі і святим серед пекла.

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі