1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»


В Ужгородській публічній бібліотеці відбулася презентація дитячих робіт «Світ очима дітей» студії образотворчого мистецтва «Золота палітра»

22 листопада втретє в Ужгородській публічній бібліотеці відбулася презентація дитячих робіт «Світ очима дітей» студії образотворчого мистецтва «Золота палітра», керівником якої є вчитель –методист УСЗОШ№ 2 Наталія Хухра.
Модератором виступила бібліотекарка Андріана Гузак, яка привітала юних учасників з презентацією виставка в стінах цього закладу.
Керівник студії Наталія Хухра розповіла історію створення студії та її вихованців, деякі з яких обрали стежину мистецтва.
Студія «Золота палітра» була започаткована в 1995 році в школі № 2 тодішнім директором Жофчаком Золтаном Золтановичем, і як бувшій учениці цієї школи, запропонував стати її керівником .У студії навчались дітки з 1 го по 11 класи. Вивчали різні техніки живопису і графіки, декоративне мистецтво (розпис на склі і на дереві, ліпку з солоного тіста і пластиліну). Багато її учнів обрали професію художника, дизайнера, архітектора .
Головна мета навчання у студії - поширення художньої освіти та естетичне виховання дітей, розвиток у них почуття прекрасного, формування високого
естетичного смаку, вміння розуміти та оцінювати мистецтво, красу та багатство рідної культури.
Привітала юних учасників студії заступник директора з навчально-виховної роботи УСЗОШ №2 Людмила Федьо, а директор Наталія Станкович вручила грамоти за участь в обласному конкурсі літературних творів, творів образотворчого мистецтва та фоторобіт на тему : «Захисники України: історія та сьогодення».
На свято завітав Володимир Чубірко, який поділився емоціями від виставки та успіхами учасників, які представили свої роботи.
На протязі всього заходу дітки ділилися своїми думками, що саме їх надихає малювати.
На даній виставці представлені малюнки учнів різної вікової категорії на різні теми.

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі