1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»


В Ужгородській публічній бібліотеці відбувся вечір-реквієм «Холодний подих згаслої свічі»

Сьогодні в Ужгородській публічній бібліотеці відбувся вечір-реквієм «Холодний подих згаслої свічі» присутні запалили свічку та  вшанували  пам'ять безневинно померлих від голоду людей у 1932–1933 рр. Ведуча заходу ознайомила студентів Ужгородський музичний коледж імені   Д. Є. Задора   із трагічними сторінками тих страшних подій нашої історії, що примушують стискатися людські серця. 
Голод… Це страшне слово повертає нас у далекі роки. Український народ 26 листопада у смутку і скорботі доземно схиляє голови, вшановуючи пам’ять мільйонів жертв, засуджуючи творців цієї чорної сторінки в історії України.
Доповненням до вечора була виставка-інсталяція «Біль душі та пам'ять серця», на якій експоновані різноманітні книги та посібники, що розповідають про причини та наслідки голодоморів. 
В кінці вечора ведуча вкотре нагадала, що треба свято берегти пам’ять про ті страшні події, а тому варто робити все, щоб їх нащадки, особливо молодь, знали про ті лихоліття, свято берегли їх у своїй пам’яті в ім’я того, щоб таке страшне минуле ніколи не повторилось.

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі