1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»


В Ужгородській публічній бібліотеці пройшла зустріч представників Регіонального центру з надання БВПД

«16 днів проти насильства» з метою привернення уваги до проблем подолання будь-яких форм насильства, у тому числі насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.
У знак підтримки, люди у всьому світі пов’язують помаранчевою стрічкою свій одяг. Це офіційний колір протидії насильству, що символізує світле та вільне майбутнє.
З цієї нагоди в Ужгородській публічній бібліотеці пройшла зустріч представників Регіонального центру з надання БВПД (Безоплатної вторинної правової допомоги) в Закарпатській області зі студентами Ужгородського музичного коледжу ім.Д.Задора .
Представниця Регіонального центру з надання БВПД в Закарпатській області Лариса Фучко зазначила, що від початку повномасштабної збройної агресії росії проти України українці зіткнулися із безпрецедентним рівнем насильства, пов’язаного з війною.
Директор Ужгородського місцевого центру БПД Михайло Давиденко нагадав студентам про 5 видів насильства, як правильно діяти якщо стали безпосереднім свідком насильства і куди потрібно звертатися.
«16 днів проти насильства» –це нагода ще раз нагадати студентам про існування цих проблем у суспільстві, підвищити рівень обізнаності людей щодо усіх форм насильства, продовжити процес створення недискримінаційного простору для життя, розвитку і професійного зростання кожної людини.
Фото: Анастасія Сачавська

 

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі