1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»

  • Презентація словацько-українського освітнього проєкту, який буде реалізовуватись на базі КЗ «Ужгородська публічна бібліотека» та КЗ «Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва».


Студенти Ужгородського музичного фахового коледжу ім.Д.Задора провели літературні читання, присвяченому Всесвітньому дню читання в голос «З Україною в серці».

     Захід традиційно пройшов в читальному залі Ужгородської публічної бібліотеки. У проведенні заходу активну участь взяли студенти Ужгородського музичного фахового коледжу ім. Д.Задора.

    Захід був побудований на патріотичній основі. Саме тому спочатку були вступні слова натхнення та любові до рідної мови  та поезії.

 Протягом заходу студенти ознайомилися з сучасними українськими поетами, як  Борис Гуменюк, Анастасія Дмитрук, Тетяна Власова та ін. Не оминули увагу такі відомі письменники-  класики як Тарас Шевченко, Леся Українка, Володимир Сосюра та відомі сучасники-Ліна Костенко, Сергій Жадан, Юрій Андрухович. Були зачитані поезії Ліни Костенко, Івана Франка та ін. Протягом заходу студенти зачитували вірші, які на їх думку патріотично близькі їм до серця: Стегура Софія зачитала вірш «Чи пам’ятаєте коли я говорила оті слова…»(Л. Українка), Воронюк Микита «Сон» (Т. Шевченко), Баклаєва Вероніка «Тримайся, моя рідна Україно!» (Н.Паснак) Попелич Юрій «Живи, Україно, живи для краси…» (О.Олесь), а Гузинець Анастасія презентувала власну поезію.

В читальному залі ппротягом заходу панувала затишно – лірична атмосфера поетичних читань.

 

 

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі