1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»

  • Презентація словацько-українського освітнього проєкту, який буде реалізовуватись на базі КЗ «Ужгородська публічна бібліотека» та КЗ «Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва».


Літературний вечір «Така любов буває раз в ніколи…», присвячений до Дня всіх закоханих

14 лютого всі закохані відзначають День Святого Валентина. З нагоди цього романтичного свята в нашій бібліотеці відбувся літературний вечір «Така любов буває раз в ніколи…». Активними учасниками свята були студенти Ужгородський музичний коледж імені   Д. Є. Задора.
Розпочався захід знайомством з традиціями святкування Дня  Валентина в різних країнах світу та вікторини  «Що ви знаєте про  День Святого Валентина?». Також для команд було підготовлено ряд конкурсів: «Хто більше», «Відгадай хто автор», та інші. Головною родзинкою заходу стала імпровізація  постановки п’єс про кохання Вільяма Шекспіра «Ромео і Джульєтта та «Отелло, венеційський мавр», де актори-студенти в повній мірі проявили свої творчі здібності і таланти та уміння імпровізувати.   
В читальній залі вирувала атмосфера, яка створювала гарний настрій читачам нашої книгозбірні, а для всіх бажаючих зробити неординарне фото, організовано фотозону.
 
Кохайте і будьте коханими!!!

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі