1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»


В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»

Березень в Україні часто називають Шевченковим. І це не випадково : щороку навесні Великий Кобзар приходить до нас і щороку він новий, неповторний. Тарас Григорович Шевченко - велика і невмируща слава українського народу. У його особі український народ ніби об'єднав найкращі сили й обрав співцем своєї історичної слави та гіркої долі, виразником власних сподівань і прагнень.
15 березня в читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера» в рамках проєкту ГО «Панорама-Арт» (кер. Юлія Тетерюк-Кінч).
На заході були представлені різьблені роботи вихованців КЗ «Центр культури та дозвілля Чопської міської ТГ» (кер. Гуртка В. Кінч).
Захід розпочався піснею «Реве та стогне Дніпр широкий», у виконанні студентів Ужгородського музичного фахового коледжу ім.Д.Задора. Модератор заходу – бібліотекарка Андріана Гузак розповіла про цікаві факти з особистого життя поета, художника, музиканта.
Учасники заходу читали поезію великого пророка України Тараса Шевченка. А це – Костевич Тетяна «І виріс я на чужині», Бакшеєва Вероніка «За сонцем хмаронька пливе», Софія Стегура «Тополя», Нікіта Воротнюк «Кохайтеся чорнобриві». Акапельним співом твору Тараса Шевченка «Зоре моя вечірняя» виконала студентка 4 курсу спеціалізації «Спів» Тороні Юліана.
Завершальним акордом заходу стало заключне слово Голови ГО «Панорама –Арт» Юлія Тетерюк-Кінч та вручення Подяк та Грамот за участь у літературно-мистецькому заході.
Організатором заходу виступили ГО «Панорама - Арт», КЗ «Ужгородська публічна бібліотека», КЗ «Центр культури та дозвілля Чопської міської ТГ» (кер. Віталій Кінч).

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі