1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»


В Ужгородській публічній бібліотеці пройшла інтелектуально-розважальна гра «Там, де живе кохання…».

Кохання – найзагадковіше з усіх людських почуттів, яке окриляє, дає сили і натхнення, радість і захоплення. Це сильне почуття заслуговує на свій день, і таке свято є, 14 лютого – День святого Валентина. Воно користується великою популярністю і святкується майже в усіх країнах світу.

З нагоди цього свята, сьогодні в Ужгородській публічній бібліотеці пройшла інтелектуально-розважальна гра «Там, де живе кохання…». Студентська молодь  вже встигла полюбити цей день, коли до Дня усіх закоханих в нашій бібліотеці облаштовується красива фото зона, проводяться цікаві масові заходи з конкурсами та розіграшами подарунків.

Гра проходила за правилами розважального шоу «Хто зверху», де змагалися команда дівчат проти команди хлопців. Програма свята була присвячена темі Кохання. На шляху до перемоги команди повинні були пройти п’ять раундів, кожен з яких оцінювався у 1 бал. Перемогу здобула команда дівчат.

Варто зазначити, що в залі була група підтримки у кожної команди, котра щиро вболівала та активно аплодувала улюбленим учасника.

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі